Калоян Станчев: Организацията на рали “Стари столици” е на ниво

Калоян Станчев, президент на Автомобилната федерация на България: Организацията на рали “Стари столици” е на ниво, Шумен е един от центровете на автомобилния спорт

Минути преди откриването на 52-то издание на рали “Стари столици” президентът на автомобилната федерация Калоян Станчев се срещна с организаторите на състезанието и “ревизира” сервизния парк. По традиция Шумен е един от центровете на автомобилния спорт и като знам кой се занимава с организацията съм убеден, че всичко ще бъде на ниво и няма да има компромиси. Това, което се вижда в сервизния парк предполага, че зрителите и гостите на Шумен ще бъдат очаровани от самото състезание, коментира Станчев.

Калоян Станчев изказа благодарности за труда, положен от организаторите и всички онези неща, които остават скрити за публиката и феновете, на община Шумен, на състезателите че дават всичко от себе си да се получи добро състезание. Отправям апел към публиката да спазва правилата и разпоредбите на съответните маршали и технически лица. Всички са тук да се забавляват, но правилата за безопасност в този спорт са от първостепенно значение. Важно е всички да си тръгнем с усмивка, допълни Станчев.