К. Стойчев и Х. Юриев: Ще се радваме на подкрепа от публиката

Коко Стойчев и Ханко Юриев: Очаква ни поредната доза адреналин, ще се радваме на подкрепа от публиката край трасето.

Дебют като екипаж със състезателен номер в 52-рото издание на рали „Стари Столици“ ще направят шуменците Константин Стойчев и Ханко Юриев. Макар във времето да са си сменяли ролята като пилоти в състезателен автомобил, в събота на дясната седалка ще седне Ханко Юриев. Участвал съм съм на три състезания като форлойфери, вълнувам се, че имам възможността да стартираме като екипаж и да мерим сили с останалите участници в групата ни, обяснява Стойчев.

Бензина в кръвта им влязъл още като били деца с Ханко. Заедно изгледали много състезания, първото им било рали „Стари столици“, натрупали много часове край трасетата като зрители. Заедно закупили лек автомобил Сузуки „Суифт“ и така мечтата им да се състезават започнала да се сбъдва.

Стойчев се състезава от две години. Адреналинът, както за нас, така и за зрителите на ралито и този път се очаква да бъде много голям, коментира Коко Стойчев. Радвам се, че ще стартираме като част от отбора на Мартин Сурилов, който във времето ни е помагал винаги с каквото може. Надявам се да успеем да стигнем до финала без технически проблеми, и автомобилът да издържи, допълни Стойчев.